Kmetija Smolej Uric leži na senčni strani vasi Planina pod Golico, pod smučiščem Španov vrh, le 10 minut vožnje z Jesenic.

Apartma Uric je preprosta, samostojna hiša, nameščena v samo središče kmetije. Nudi čudovit razgled na Triglav ter bližnje vrhove – Rožca, Golica, Klek…
Razteza se v dveh nadstropjih in sprejme do 8 oseb.
V pritličju se nahaja predprostor, velika jedilnica s kuhinjo ter kopalnica z dvema straniščema, tušem in dvema umivalnikoma. V mansardi se v dveh spalnicah nahaja 8 enojnih ležišč.

Apartma nudi:
• PARKIRIŠČE: Gostom je na voljo brezplačno parkirišče pri vhodu na kmetijo ali na bližnjem javnem parkirišču.
• OSNOVNA OPREMA: V apartmaju so brisače, posteljnina in toaletni papir.
• V KUHINJI je osnovni inventar (posoda, krožniki, kozarci, jedilni pribor…) indukcijska plošča, mini pečica / mikrovalovna pečica, štedilnik na drva, hladilnik z manjšim zamrzovalnikom in grelnik vode.  
• INTERNETNA POVEZAVA: na območju celotne kmetije je na voljo brezplačen WI-FI
• PONUDBO DOMAČIH IZDELKOV: za doplačilo in po predhodnem dogovoru našim gostom nudimo dnevno sveža jajca, domač kruh, domače piškote,…
• PONUDBO AKTIVNOSTI: jahanje, vožnja s kočijo, pomoč pri kmečkih opravilih,…

Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate, da ura kmečkega življenja tiktaka drugače kot v mestnih mravljiščih in da se pri nas skriva še mnogo doživetij za vaše oči, jezik, nos in druge čute ... a najbolje je, da jih odkrijete sami.

View the embedded image gallery online at:
http://kmetijasmolej.si/ponudba-apartma-uric#sigFreeIdf7f43f193d

Rezervacija je mogoča za minimalno 2 nočitvi.
V primeru težav nas pokličite: 041 566 847 ali pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SPLOŠNI POGOJI, HIŠNI RED IN NAVODILA ZA NAJEM IN KORIŠČENJE APARTMAJA URIC

GENERAL TERMS AND CONDITIONS, HOUSE RULES AND INSTRUCTIONS FOR RENTING APARTMENT URIC